От 16 до 22-годишна възраст, Ана Виктория се храни с

...
От 16 до 22-годишна възраст, Ана Виктория се храни с
Коментари Харесай

Пътят на Ана Виктория към здравето

От 16 до 22-годишна възраст, Ана Виктория се храни с джънкфууд на закуска, обяд и вечеря. До момента, в който храносмилателната й система безусловно отхвърля и се постанова момичето да бъде признато в болница.

Историята на студентката от Калифорния е жив образец за това, че ние не сме плебеи на навиците си за цялостен живот.

Понякога се постанова някое неприятно събитие да ни разклати, с цел да поемем в нова посока, както е в тази ситуация на Ана Виктория. Но в други случаи е задоволително да осъзнаем нуждата от смяна и да проявим воля. Както и да сме удовлетворени от това първоначално смяната да се случва с дребни стъпки.

“Никога недейте да сравнявате вашият личен път към здравето и положителната форма с нечий различен ”, поучава тя. “Поставяйте си реалистични цели ”.

Днес Ана Виктория е инстаграм звезда и фитнес инфлуенсър, несъмнено, в страхотна форма. Принос към това има и нейният брачен партньор Лука, който е италианец и в неговото семейство са се придържали към обичайна за гериона Средиземноморска диета. “Когато ме видеше да вечерям крекери и Макдоналдс, той беше шокиран. Казваше ми – Ана, какво правиш? ”.

А дали към момента от време на време си разрешава по някой лоен бургер? Ана признава, че го прави, само че решението й е осъзнато. Тя има вяра в правилото на хранене 80:20, съгласно който приема 80% потребна храна, а останалите 20% са за вкусните провинения.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР