Оставката на министър Калин Стоянов не е въпрос, който стои,

...
Оставката на министър Калин Стоянов не е въпрос, който стои,
Коментари Харесай

Оставката на Калин Стоянов не е в дневния ред на Мария Габриел

Оставката на министър Калин Стоянов не е въпрос, който стои , съгласно вицепремиера и външен министър Мария Габриел. Ние минахме този стадий, този въпрос не стои на дневен ред , бяха точните й думи в студиото на Българска национална телевизия единствено два часа, откакто министър председателят Николай Денков още веднъж уточни, че въпросът е открит и ще вземе решение едвам след получени подробни отчети по случая с митингите на футболните почитатели от предходната седмица.

По думите на Габриел е значимо министър Стоянов да разполага със свободата да работи в границите на пълномощията си и в повереното му ведомството и " не виждам каквато и да е причина да приказваме за нещо друго ".

Няма и напрежение по тази тематика , съгласно Мария Габриел. Иначе тя оцени работата на Калин Стоянов извънредно добре - " отлични резултати във връзка с работата за Шенген, което би трябвало да бъде регистрирано ", с изключение на резултати и добър разговор с парламентарните групи, които поддържат това държавно управление.

На въпрос , Мария Габриел отговори, че всеки един министър в това държавно управление е утвърден от учен Николай Денков и Мария Габриел , както и всеки един министър е утвърден с гласоподаване в Народното събрание.
 Денков желае подробни отчети, с цел да реши желае ли оставката на Министерство на вътрешните работи шефа
Денков желае подробни отчети, с цел да реши желае ли оставката на Министерство на вътрешните работи шефа

Премиерът изрази опасения, че Министерство на вътрешните работи е тръгнало още веднъж в неверната посока

Също по този начин вицепремиерът отхвърли да разяснява оповестеното от Николай Денков искане да се ревизира сигнал на " Боец ". Също по този начин отхвърли да приказва за , заявявайки че решаващо ще бъдат " резултатите от тяхната работа, както и методът, по който го усещат българските жители ".

На своята работа в границите на държавното управление Мария Габриел сложи отлична оценка - страната ни единствено за шест месеца е изпратила ясно обръщение, че можем да приказваме на европейската и интернационалната сцена, ясно приказваме за Шенген, Еврозоната, интензивността на България на интернационалната сцена . България била първата страна, която съумяла да изведе жителите си от Ивицата Газа. Открои и това, че България не се моли за влизане в Шенген, а отстоява правата си. Работи се и за това българските моряци от да се завърнат вкъщи.
 Хутите с изискване за освобождение на кораба с българи на борда Обновена
Хутите с изискване за освобождение на кораба с българи на борда

Компанията-собственик няма връзка с плавателния съд, който се намира в пристанище Ходейда
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР