Остават по-малко от два месеца до излизането на The Crew

...
Остават по-малко от два месеца до излизането на The Crew
Коментари Харесай

The Crew Motorfest ще включва над 80 нови превозни средства

Остават по-малко от два месеца до излизането на The Crew Motorfest и автомобилните десктоп запалянковци нямат към този момент самообладание да се впуснат в приключението на Ivory Tower. Студиото разгласява нов видеодневник, в който разработчиците споделят повече информация за достолепията на новата игра.

С линия от над 600 транспортни средства, от които над 80 ще са напълно нови за играта, вие ще получите океан от развлечение и стотици часове от живота ви, изгубени окончателно. От тези над 80 напълно нови транспортни средства, прецизират хората от Ivory Tower, се има поради, както нови марки, по този начин несъмнено и нови видове – лодки, самолети и така нататък, включително и емблематичната Тойота „ Супра “, за която доста геймъри са упорствали пред студиото – молбата им е изпълнена. Освен това за пръв път премиерата си ще създадат електрически возила от Тойота и Порше, Лотус Евая, GMC Hummer EV и други Ще има също и обилие от избор за феновете на офроуд надпревари, като четириколки и SSV чудовища, които да потрошите до момента в който катерите хълмовете на Оаху.

И за разлика от The Crew 2 да вземем за пример, Motorfest дава обещание да прекрачи границите на страстите от шофирането, като всяко едно транспортно средство ще основава у вас чувството за уникалност, а карането по друг вид терен, като асфалт, пясък, прашни настилки и тиня ще се отличава очевидно и ще въздейства директно на държанието на автомобила.

The Crew Motorfest излиза за платформите на предходните и сегашни конзоли, както и за лични компютри.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР