Финалът на третия сезон на романтичното риалити Ергенът предизвика огромно

...
Финалът на третия сезон на романтичното риалити Ергенът предизвика огромно
Коментари Харесай

Зрителите се произнесоха: Майката на Алек победи в „Ергенът”

Финалът на третия сезон на сантименталното риалити „ Ергенът ” провокира голямо неодобрение измежду феновете. Макар той да беше предупреден от приключване на информация, в това число и в уеб страницата на bTV, ползата към изборът на Алек Младенов не спадна, а в противен случай.

Повечето мнения в обществените мрежи са извънредно негативни за решението на основния воин в шоуто. Масовото мнение е, че отводът на Алек да се появи и да каже в очите на Маги и Надежда, че няма да продължи живота си с нито една от тях, е малодушна и недостойна постъпка. Към него валят искрено обидни прилагателни.



Голямата част от феновете са уверени, че майката на Ергенът е повода развръзката на шоуто да е такава, откакто не хареса нито едната, нито другата от кандидатките, стигнали до финала. Зрителите са изключително възмутени от нейния коментар, че на Алек му би трябвало жена „ без багаж ”, очевидно ориентиран към обстоятелството, че Надежда има дете.

„ Ергенът ще си остане ерген ”, „ мамино синче ”, „ представителна извадка за част от българските мъже ”, „ мама завоюва пръстена ” - това са най-честите изрази, които се употребяват в мненията за финала на „ Ергенът ”3, които са към този момент десетки хиляди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР