Особено находчив собственик на Tesla използва функцията Smart Summon“ на

...
Особено находчив собственик на Tesla използва функцията Smart Summon“ на
Коментари Харесай

Мъж използва функцията за призоваване на своята Tesla, за да я изкара от заключен паркинг

Особено съобразителен притежател на Tesla употребява функционалността „ Smart Summon “ на компанията, с цел да изкара своя Model 3 от гараж за паркиране, който към този момент беше затворен за нощта.

Функцията разрешава на притежателите да насочват колите си да отидат до тяхното местонахождение, като изваждат транспортните си средства от тесни места за паркиране, да вземем за пример. Но както показва основаният в Ванкувър притежател на Tesla Джаки Хеши, функционалността за дистанционно управление може да има и доста други случаи на приложимост.

Във видеоклипове, качени в X, Хеши даже сподели фрагменти, взети от многото камери на борда на автомобила.

„ Няма метод! “, възкликна приятелят на Хеши, тъкмо преди Model 3 да задейства датчика на гараж от вътрешната страна, което разрешава на Хеши да си върне достъпа до колата си.

Не е изненадващо, че функционалността на Smart Summon на Tesla провокира доста безпорядък, когато беше показана за първи път през 2019 година Феновете се пробваха да вършат какво ли не, доста от транспортните средства се блъскаха в стационарни коли, ожулваха се в гаражни порти или се удряха в стълбове на паркинги.

Последва поредност от актуализации, които вършат софтуера да работи доста по-добре с опцията за цялостно самоуправление.

Автомобилите към този момент се движат по-уверено, по-ефективно, оправят се с навигацията по маршрута по-добре.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР