Основните симптоми на синдрома на измореното око са подпухналост, сърбеж,

...
Основните симптоми на синдрома на измореното око са подпухналост, сърбеж,
Коментари Харесай

Страшно ефикасен народен метод прави уморените очи като нови

Основните признаци на синдрома на измореното око са подутина, сърбеж, съпроводен с болежка и изчервяване. То, от своя страна, е симптом на пръсване на дребните капилярни съдове в очната ябълка. Всъщност, аргументите, които най-често се показват за синдрома на измореното око, са дълго стоене пред компютъра или четене (най-вече на тъмно), проблеми със зрението, недоспиване, отмалялост и стрес.

Да се оправим със синдрома на измореното око обаче може да е супер елементарно – изключително в случай че знаете главните способи за битка с него. Ето ви най-популярните и работещи неповторими препоръки за справяне с мъчителните и зачервени изтощени очи… Първият способ е прочут на мнозина, само че тук е мястото да кажем, че той в действителност работи съвършено.

Става въпрос за положителната остаряла краставица. Просто поставете две кръгчета, отрязвани от охладената в хладилника краставица за 10 минути на очите и ще видите резултата незабавно.

Друг способ е чаят. Хубаво е да го заледите под формата на кубчета, като употребявате или очанка, или зелен чай. Лайката също е добър вид за казуса. Ефикасен способ за справяне със синдрома на изтощеното око е студената лъжица. Охладете чаена лъжица в камерата и я поставете за няколко минути на окото.

Прекрасен вид е и да извършите лек масаж на очите – в региона на клепачите. Хубаво е да ползвате гел за очи. Ако инцидентно не можете да се справите с никой от методите, посочени нагоре, пробвайте с хидратиращи капки за очи или се свържете със експерт.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР