Осигуряването на безопасността на плувците в морето също ще спомогне

...
Осигуряването на безопасността на плувците в морето също ще спомогне
Коментари Харесай

Мицотакис със скандално изказване за COVID-19

Осигуряването на сигурността на плувците в морето също ще спомогне за възстановяване на качеството на туризма, предлаган в Гърция, съобщи министър председателят Кириакос Мицотакис на събитие по отношение на сигурността в морето, заяви в. "Катимерини ".

Събитието беше проведено от нестопанската организация Безопасни водни спортове, които предизвикват просветителни действия, изключително за децата, за повишение на осведомеността за сигурността в морето.

Всяка година близо 350 души се удавят в морето, два пъти повече от броя на починалите от COVID-19, означи Мицотакис.

"Държавата е длъжна да усъвършенства съществуващата институционална рамка и ще го направи. Трябва да се отнасяме към морето с почитание и същото би трябвало да се прави от бизнеса, обвързван с морето ", сподели той.

"Безопасни морета значат усъвършенстван туристически артикул за Гърция. "

Министърът на корабоплаването и островната политика Янис Плакиотакис съобщи, че държавното управление е създало цялостна стратегия за справяне с удавяне в морето.

Според него проектът се движи по три посоки за предварителна защита, сигурност и надзор и включва акция за повишение на осведомеността и за възрастните хора.

Говорейки за своята организация, създателят Панайотис Пашалакис съобщи, че е изгубил сина си Михаил на 10 години по време на водни спортове с другари през 2014 година и е почнал с нестопанска цел през 2015 година, когато нямало система за информиране на децата и младежите за ограниченията за сигурност в морето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР