Още в първата седмица на предизборната кампания Има такъв народ

...
Още в първата седмица на предизборната кампания Има такъв народ
Коментари Харесай

Галъп: Има такъв народ и ГЕРБ са с равни шансове за победа

Още в първата седмица на предизборната акция " ИТН " и ГЕРБ са с изцяло изравнени позиции за продобиване на парламентарните избори, демонстрират данните от изследване на " Галъп интернешънъл Болкан ", направено по поръчка на БНР.

Изследването е направено в интервала 3-11 юни измежду 1012 пълнолетни българи, посредством изявление " лице в лице " с таблети. Абсолютната оптималната неточност е ±3,1% при 50% дялове. Проучването е направено след глобите на Съединени американски щати по закона " Магнитски ", само че отчасти улавя и отхвърли на Слави Трифонов да се кандидатира за народен представител.

Друга конспирация, с изключение на тази за това коя партия ще е преди всичко, е дали протестните партии ще имат болшинство против ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. За момента не, само че се доближават към тази опция, показва " Галъп ".

От социологическата организация показват още, че при " Демократична България " се вижда подсилване на резултата в последните месеци и въпросът е какви са възможностите на групировката, която продължава да е трета пред Движение за права и свободи, за по-челни места.

Нагласите
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР