Още със старта си риалити формата „Ергенът“ предизвика бурни коментари

...
Още със старта си риалити формата „Ергенът“ предизвика бурни коментари
Коментари Харесай

Ергенът счупи класациите, а зрителите одумват девойките

Още със старта си риалити формата „Ергенът“ провокира бурни мнения в обществените мрежи. Дамите, определени да се борят за сърцето на елитния момък отнесоха много рецензии от феновете. Представянето на някои от тях още в първият епизод бе меко казано скандално. Още в самото начало потеглиха интригите, клюкарстването и злобата сред дамите.

Лавината от мнения обрисува мнението на множеството фенове.
външна реклама
Много тъжна картина!Нима това е лицето на младата жена-никакъв разсъдък, чар….Това е насмешка с аудиторията,ако към момента има някой да гледа след показаното!

Форматът е доста потребен. Показва по какъв начин наподобяват и какъв интелектуален потенциал имат, по този начин наречените, елитарни екземпляри от българското дамско съсловие. напряко е срамно, че в деня на Левски ние трябваше да гледаме пре-тунинговани, изографисани и пияни „елитарки“.



Трябваше да обединят така наречен предаване „Фермата“ и така наречен предаване „Стани богат“ с това така наречен предаване „Ергенинът“ – по-занимателно можеше да е, т.е. щеше да падне огромен смях, щото на българина му е нужно да гледа главно простотии (виж поредицата турски филми от 20г насам).

Изчетох множеството мнения,и се запитах..кой е виновен…не е държавата(както напоследък все виним)Ние,родителите сме отговорни,че сме ги възпитали или невъзпитали, чи сме им разрешили да стигнат до тук. И на мене ми направи усещане,че всички са добре образовани,с кариера,…но щастливи ли са??Къде са родителите им,питам,на какво са ги научили…На заучени обноски,търсачки на богати мъже,куклички,и нито една от тези няма да е щастлива..Защо ли…защото по този начин са възпитани..



Повечето разясняват дамите. Изобщо не мога да ги нарека „девойки“. Но най-вече ме изумява изборът на продуцентите на, по този начин наречения, „ерген“. Не съм любителка на риалитата по ТВ-те. Всички те са доста надалеч от действителността. Предполагам, че това притегля феновете им. Но това шоу напряко ме отврати. Толкова дами на куп, подготвени да се унижават, не съм виждала. При това за човек, който няма никакво лъчение. Ако има една единствена дума, с която да го дефинира, тя е „дръвник“. Извинявам се на „ергена“. За да го окуража, ще му кажа, че ще откри своята половинка, само че не и по малкия екран. Любовта и щастието не се управляват от парите. Това, за което би трябвало да внимава в действителния си живот, е да разграничава същинските усеща от известността си. И за последно към продуцентите. Както постоянно побългарената версия на американското шоу на същата тема, е цялостен неуспех.

Първата отпаднала дама е стюардесата Екатерина Неделчева, която съобщи, че е влезнала в шоуто да превъзмогне стеснението си и да се огледа в профил.



„Беше забавно да си виждам на камера, тъй като не ми се е случвало преди“, показа тя в ефира на БТВ. Може би към този момент тя е единствената, която печели утвърждение от феновете с това, което сподели за късото си присъединяване.

Екатерина,сигурно четеш мненията?! Затова желая да ти напиша,че си прелестна и не ти беше там мястото,много добре че отпадна! Жените с класа,не са забавни на мъжете,защото би трябвало да се потрудят,за да ги завоюват,а има толкоз лесни…Желая ти,да срещнеш същинската обич!

ПоЗдравления за отпадането ти момиче.Това е може би най-хубавото което можеше да ти се случи.Толкова грозно нещо в никакъв случай не бях гледала.Толкова пропаднали дами на едно място.Все още се надявам че това е някакъв заплашителен подбив на сценаристите,в противоположен случай това предаване би трябвало неотложно да се спре.

Момичето има действителна самокритика и заслужаваше да получи опцията да продължи в предаването.
Хората се нагледаха на простотията и пошлостта, която ни залива от екрана години наред. Продуцентите, ще ни се да гледаме стойностни хора, повярвайте!

Жалко в действителност. Много е права, че трябваше да се отдели даже и минута на всяка участничка с цел да реши коя е за там. За страдание половината н езаслужаваха розата…
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР