Още преди век лечението на настинки и вирусни заболявания със

...
Още преди век лечението на настинки и вирусни заболявания със
Коментари Харесай

Как правилно да използваме сода бикарбонат, за да се предпазим от грип и настинка?

Още преди век лекуването на настинки и вирусни болести със сода бикарбонат придобива известност в Америка.
Отдавна е известно, че поддържането на уравновесено pH на кръвта е един от основните способи за управление на куп болести, написа електронното издание kubnews.ru.

Безопасен и в същото време наличен метод за поддържане на оптимални стойности на този индикатор е посредством банкет на елементарна сода за самун.

Още през 1924 година американският доктор Волни С. Чейни разказва в здравна публикацията по какъв начин тя оказва помощ за предотвратяване от простуда и грип.
9 приложения на содата в семейството, за които не подозирате!
Содата за самун има доста приложения. Полезна е освен за печене на сладкиши. Знаете ли, че с нея можете да почистите цялата къща? Благ...
Прочети повече
Д-р Чейни разкрива, че е имал клиничен триумф при лекуването на пациенти с простуда и грип, като е употребявал сода бикарбонат. Според него тези, които алкализират тялото си, рядко се разболяват от грип, а при инфектираните признаците са по-леки, в случай че стартират незабавно банкет на сода бикарбонат.

Като цяло той стига до извода, че хората, които одобряват сода за самун, е по-малко евентуално да се заразят с грип, до момента в който другите към тях са заболели. Същевременно той напомня, че зад диагнозите „ простуда “ и „ грип “ могат да се крият и други вирусни инфекции.

Ето и какъв е методът за лекуване на простуда и грип, предложен от доктор Волни С. Чейни:

Ден 1: Половин чаена лъжичка сода за самун се разтваря в чаша хладка вода. Течността се приема на почти двучасови шпации. За един ден признатите дози би трябвало да са общо 6.
Прост лек със сода бори настинката за 3 дни
Повече от столетие лекуването със сода бикарбонат се радва на известност. Тази съставна част е идеалният лек за настинки и вирусни заболяван...
Прочети повече
Ден 2: Половин чаена лъжичка сода за самун се разтваря в чаша хладка вода. Приемат се общо 4 дози за деня през равни шпации.

Ден 3: Сутрин и вечер се приема по една доза от течността (приготвя се като 1/2 чаена лъжичка сода за самун се разтвори в чаша хладка вода). След това приемайте всяка заран по 1/2 чаена лъжичка сода за самун, разтворена в чаша хладка вода. Приемът продължава, до момента в който признаците на простуда изчезнат изцяло.

Важно: Статията е с осведомителен темперамент и предоставената в нея информация не може да замести консултацията с доктор, както и да се употребява за самодиагностика или самолечение! Не подценявайте рекомендациите и схемата за лекуване, назначени от доктор!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР