Още преди основателят на Amazon и главен изпълнителен директор на

...
Още преди основателят на Amazon и главен изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Илън Мъск направи хаплив коментар към това, че Безос не достигна орбита

Още преди създателят на Amazon и основен изпълнителен шеф на Blue Origin Джеф Безос да осъществя своето първо качване на борда на ракетата на личната си галактическа компания и да полети на височина от към 100 километра, предприемачът планираше и съумя да доближи интернационално признатия ориентир за открития космос, въпреки и обаче да не доближи до най-ниската постоянна орбита.

Именно поради това не всички са съгласни, че в действителност Безос и неговите пасажери са достигнали до космоса. Главният изпълнителен шеф на конкурентната компания SpaceX Илън Мъск да вземем за пример несъмнено не е склонен с това и през миналия уикенд продължи дългогодишните си разногласия и обществени хапливи мнения към Безос, който се явява негов нов съперник в една от най-тачените от Мъск промишлености.

През уикенда Мъск реагира и разгласява някои миймове, в които на назад във времето е изобразен полета на Безос. По-конкретно един мийм провокира реакцията на Мъск – мийм, в който Безос и неговия екипаж са включени в колаж от поредицата „ Междузвездни войни “, над който създателят е написал, че „ Безос излиза в космоса, само че не и в орбиталния “. На този пост Мъск дава отговор с сбит коментар, в който споделя просто: „ Хаха “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР