Когато става въпрос за именуване на бебе, повечето родители прекарват

...
Когато става въпрос за именуване на бебе, повечето родители прекарват
Коментари Харесай

„Аз съм тийнейджър с бабино име – толкова е плашещо и неудобно“

Когато става въпрос за именуване на бебе, множеството родители прекарват часове в прелистване на Голямата книга с имена, обмисляйки всичките си благоприятни условия. Но една тийнейджърка споделя, че й се желае родителите й да са помислили по какъв начин името й „ баба “ ще се отрази на израстването й, преди да го подпишат в акта си за раждане.

Тийнейджърката твърди, че се е разплакала, с цел да заспи над „ неуместното “ си име – казвайки, че „ го ненавижда толкоз доста “ и изпитва „ неприятно безпокойствие “, когато се показва. Тя сподели в Reddit: „ Родителите ми избраха такова извънредно име за мен. Това е безусловно име на баба и толкоз доста го ненавиждам, когато хората се пробват да ми кажат, че не е толкоз неприятно и прочие.

„ Имам сестра и нейното име сигурно е по-добро от моето, само че тя постоянно се ядосва, когато се оплача от моето, тъй като явно моето има повече „ прякори за избор “. “ Тийнейджърката на име Шарън споделя, че „ същински ревнува “, когато тя чува имената на други хора, до момента в който се чуди за какво родителите й са се с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР