Василий Ломаченко (18-3, 12 нокаута) спечели световната титла на IBF

...
Василий Ломаченко (18-3, 12 нокаута) спечели световната титла на IBF
Коментари Харесай

Танка Дейвис поиска битка с Ломаченко

Василий Ломаченко (18-3, 12 нокаута) завоюва международната купа на IBF в лека категория с механически нокаут в 11-и рунд над австралиеца Джордж Камбосос (21-3, 10 нокаута) тази заран в Пърт, Австралия. В 11-ия рунд Ломаченко повали противника си с ляв удар в тялото и по-късно го довърши. Така ветерана още веднъж е международен първенец.

Един от първите, които реагираха на триумфа на Лома, беше различен настоящ първенец в категорията, носителят на купата на WBA от Съединени американски щати, Джервонта Дейвис (29-0, 27 нокаута), който даде да се разбере, че би желал да се бие с украинеца още тази година.

Припомняме, че Дейвис би трябвало да пази купата си против сънародника си Франк Мартин на 15 юни. Танка твърди, че желае да се бие с Ломаченко незабавно по-късно.

„ Ломаченко е незабавно след Франк. Нека първо се схвана с Франк ", написа американецът в обществените мрежи, цитирайки изказването " Дейвис в никакъв случай няма да се бие с Ломаченко ".

‼️ Gervonta Davis says he’s going to fight Vasyl Lomachenko after Frank Martin on June 15th…
— Michael Benson (@MichaelBensonn)
Украинецът към този момент разяснява изявлението на своя сътрудник.

" Знаете, че по време на боксовата си кариера в никакъв случай не съм бягал от никого и постоянно съм приемал всевъзможни провокации. След като си взема дребна отмора, ще можем да приказваме за бъдещето ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР