Още по темата Продължава поевтиняването на дигиталните валути 14 май

...
Още по темата Продължава поевтиняването на дигиталните валути 14 май
Коментари Харесай

Coinbase пуска нови инструменти за търговия с криптовалути

Още по тематиката
Продължава поевтиняването на цифровите валути
14 май 2018
BMW дава криптомонети за фотография на километража

Целта е да се наблюдава пробегът на лизинговите коли
10 май 2018
Мадуро в страната на орките

Виртуалната валута на World of Warcraft стана в пъти по-скъпа от венецуелския боливар
10 май 2018
Нюйоркската фондова борса може да пусне фючърси на Bitcoin

Заради рецензии на Уорън Бъфет и Бил Гейтс криптовалутите поевтиняха
8 май 2018 Една от най-популярните тържища за продан на цифрови валути - Coinbase, разгласи, че уголемява своята линия артикули, с цел да улесни институционалните колоси да навлязат на криптопазара. Това е съобщил генералният управител на Coinbase Адам Уайт, представен от thenextweb.com.

За задачата е готова нова платформа - Coinbase Prime, която ще предлага редица принадлежности за професионална борсова търговия и най-важното - ще бъде изцяло контролирана и ще дава отговор на условията на Комисията за скъпи бумаги и тържища в Съединени американски щати (SEC). Също по този начин ще се предлага и услуга с разбори и данни за придвижването на цените на цифровите валути.

" Правим тези разработки, защото те ще спомогнат за по-бързото приемане на криптовалутите в света, за привличането на нов капитал, както и за по-голяма осведоменост ", споделя Уайт. Плановете са новата платформа и обвързваните с нея услуги да проработят до няколко месеца.

Според някои анализатори този ход е явен знак, че цифровите валути стартират постепенно, само че несъмнено да се трансформират във финансов актив, както всички останали.

Междувременно обаче криптопазарите претърпяха нов внезапен спад в сряда, като единствено за часове изтриха близо 30 милиарда $ от капитализацията си. Понижението при Bitcoin и Ethereum е с над 6%, надлежно до 8215 и 686 $. С над 9% поевтинява Ripple до 0.67 $. Най-драстично измежду водещите монети е пропадането на EOS - цели 17% за ден и 30% за седмица.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР