Още от самото начало казахме, че това правителство няма да

...
Още от самото начало казахме, че това правителство няма да
Коментари Харесай

Костадинов: Не участваме в плаващи мнозинства, Петков да потърси психиатър

" Още през цялото време казахме, че това държавно управление няма да бъде устойчиво, няма да издържи дълго единствено ще провокира по-сериозна политическа рецесия . Виждаме, че политическата рецесия не се реши, а се задълбочава, тъй като следва да се избират ръководители на институции с изминал мандат, за които съм сигурен, че няма никаква договореност вътре в тази така наречен коалиция сред ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи ". Това разяснява в коридорите на Народното събрание ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Да потърси квалифицирана психиатрична помощ ", посъветва индиректно Кирил Петков Костадинов, отказвайки да разяснява думите му от по-рано през днешния ден, че ГЕРБ търси и плаващи болшинства, с цел да прокарва законопроектите си.

" Избягвам да разясня думите на господин Петков, откогато  с явно несъответстващо държание. Смятам, че най-хубавото, което може да направи той за себе си и за страната, е да потърси квалифицирана психиатрична помощ. "

Костадинов бе безапелационен - партията му не взела участие в " плаващи болшинства " . А в противен случай - имало явна " постоянна коалиция " сред ПП/ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Движение за права и свободи гласоподава този кабинет, да не забравяме, че те вземат участие в част от решенията, които взимат. И това, че имат дребни личностни несъгласия, не значи нищо ", отсече партийният водач.
 Петков предсказва къс живот на кабинета, в случай че ГЕРБ продължат с плаващите болшинства
Петков предсказва къс живот на кабинета, в случай че ГЕРБ продължат с плаващите болшинства

А ПП/ДБ да са като смокинов лист откъм гърба, до момента в който те начело те прокарват промените
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР