Още от самото начало изразихме съмнение по отношение на обективността

...
Още от самото начало изразихме съмнение по отношение на обективността
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Господин Сарафов трябва незабавно да си подаде оставката

Още през цялото време изразихме подозрение във връзка с обективността на обстоятелствата, които се разясняват в общественото пространство, като в това число отбелязахме, че има данни и би трябвало да се проверява версията за инсценировка.

Това съобщи съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов пред медиите в Народното събрание.

" След днешните отговори на вътрешния министър тези наши подозрения се задълбочават и аз съм уверен, че става въпрос за инсценировка ", уточни Атанасов.

" Освен, че това дело би трябвало да бъде отнето от Националната следствена работа, господин Сарафов би трябвало неотложно да си подаде оставката поради тази неистина, която той произнесе в общественото пространство ", прикани Атанасов.

" И във връзка с този израеслски експерт, специалист по контратероризъм, който се оказа, че самолетът му бил подобен, че не може да пристигна преди антентата, а дошъл в България преди атентата и се озовал на мястото на атентата и оттова нататък на база неговите изводи бяха публикувани условия, които нагнетяваха публично напрежение и създаваха впечателнието, че става въпрос за същински опит за терористичен акт, а всички виждаме, че обстоятелствата водят в друга посока ", акцентира Атанас Атанасов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР