Още от документалното риалити Harry & Meghan беше ясно, че

...
Още от документалното риалити Harry & Meghan беше ясно, че
Коментари Харесай

Какво смята принц Уилям за автобиографията на брат си Хари

Още от документалното риалити Harry & Meghan беше ясно, че херцозите на Съсекс не считат да икономисват елементи от претърпяното в лоното на кралското семейство. Излизането на автобиографията на принц Хари пък сподели още от кирливите ризи на фамилия Уиндзор.
 Принц Хари, интервютата за Spare и единствените мнения, дадени от Бъкингамския доврец по случая
Бъкингамският замък въпреки всичко отговори на Хари

Как разясниха интервютата във връзка Spare

Кое е истина, кое е пресилено и има ли художествена небивалица в Spare може и в никакъв случай да не разберем изцяло. Има обаче и тематика, която Хари отхвърля да разяснява за изненада на всички, които чакаха от него " цялата истина ".

" Какво бихте споделил на Уилям, в случай че гледа това? " и " Какво смятате, че мисли той? " са два от въпросите, които бяха отправени към по-малкия наследник на крал Чарлз по време на изявлението му с Том Брадби по ITV.

Първоначално Хари изглеждаше комплициран, а по-късно сподели просто: " Няма да споделя. Няма да споделя какво би споделил той. " На това Брадби отвърна, че не желае някакви персонални елементи. " По-скоро какво мислите, че Уилям мисли, в случай че гледа това или в случай че прочете книгата ви? "
 Снимка 601591

На това 38-годишният принц отвръща, че не счита, че брат му или татко му ще прочетат Spare. " Наистина се надявам. Но не мисля, че ще го създадат. " Според него крал Чарлз и принц Уилям ще споделят какво мислят за книгата и за интервютата му, когато се видят тримата дружно, цитират го Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР