Още осем души са починали от коронавируса в Италия. С

...
Още осем души са починали от коронавируса в Италия. С
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус в Италия вече са 1128, починали са 29 души

Още осем души са умряли от ковид в Италия. С тях общият брой на жертвите става 29, заяви службата за гражданска отбрана, представена от международните организации и Българска телеграфна агенция.

През последните 24 часа броят на далите позитивна проба за заболяването е скочил с към 240.

Ръководителят на службата уточни, че общият брой на доказаните случаи е достигнал 1128. Тази цифра включва към 50 души, които са се излекували и 29 смъртни случая.

Международният фестивал на публицистиката в италианския град Перуджа, Северна Италия, бе анулиран поради опасенията по отношение на новия ковид.

"Знаем, че това решение ще аргументи стеснение на мнозина и за някои ще има отрицателни финансови последствия, само че считаме, че би било безконтролно да се работи по различен метод поради събитията. Здравето и сигурността на лекторите на фестивала, на участниците, доброволците, чиновниците и на доставчиците, както и на жителите на Перуджа, е и би трябвало да остане нашият главен приоритет ", обявиха уредниците на събитието.

Фестивалът, който се слави като най-голямото годишно медийно събитие в Европа, трябваше да се състои от 1 до 5 април. Следващото му издание е планувано за април следващата година.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР