Сутринта в събота ще е предимно слънчево. Около обяд над

...
Сутринта в събота ще е предимно слънчево. Около обяд над
Коментари Харесай

Слънце и дъжд: Вижте прогнозата за времето за уикенда

Сутринта в събота ще е най-вече слънчево .

Около обяд над Западна България, а след обяд и над Централна , ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в планинските региони там ще превали и прегърми .



На изток ще доминира слънчево време . Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт.



Максималните температури ще са сред 18° и 23°, малко по-високи тук-там в Горнотракийската равнина. В София оптималната температура ще е към 18°.

В масивите от Западна България и региона на Централен Балкан ще се развива купеста, след обяд и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Над към 2400 m преваляванията ще са от сняг. Над източните региони от Стара планина, Странджа и Сакар ще е съвсем без превалявания. Вятърът ще е сдържан от изток, по високите и открити елементи ще е от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 m ще е към 11°, на 2000 m - към 5°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево . Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са 16°-18°. Температурата на морската вода е 13°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
 
 времето Национален институт по метеорология и хидрология

В неделя и понеделник вятърът ще остане от изток-североизток, слаб до сдържан. Ще бъде най-вече слънчево , с купеста облачност след обяд над източната половина от страната и планинските райони; по-значителна ще е през първия ден, само че и тогава вероятността за превалявания е дребна.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на  .

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР