одачите на листите на БСП за Европейски парламент – Кристиан

...
одачите на листите на БСП за Европейски парламент – Кристиан
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин и Иван Петков регистрираха листата на БСП за Парламентарните избори в Пловдив

одачите на листите на Българска социалистическа партия за Европейски парламент – Кристиан Вигенин и за Парламентарни избори в 16 МИР – Иван Петков регистрираха листата на социалистите в Пловдив. Те бяха съпроводени от останалите кандидати на Българска социалистическа партия в града под тепетата. 
“Не влизаме в компроматни борби, ние имаме чисти лица и демонстрираме млад екип пред пловдивчани ”, съобщи Иван Петков пред медиите.
Кристиан Вигенин съблюдава традицията за четвърти път да участва на регистрацията на пловдивската листа, тъй като градът под тепетата му е на сърце и знае, че с лидер като Петков резултатите на Българска социалистическа партия в Пловдив ще се покачат.
Сред 15-те имена в листата за 16 МИР преобладават икономистите, има юрист, проектант, специалисти в опазването на здравето и обществените действия и други.Средната възраст на претендентите на Българска социалистическа партия за Пловдив е 44 години. Такава е и възрастта на листата на социалистите в Ямбол, където лидер е Кристиан Вигенин, както и на листата на Българска социалистическа партия за Европейски парламент.
Ето и цялостната листа на „ Българска социалистическа партия за България “ за 16-и Многомандатен изборен регион:
1. Иван Петков;
2. Катя Стоилова;
3. Теодора Николаева;
4. Анастас Ангелов;
5. Теодор Христов;
6. Филип Бакалски;
7. Стефан Георгиев;
8. Пламен Назаров;
9. Йовка Златева;
10. Стилиян Иванов;
11. Румен Мотреников;
12. Наум Китанов;
13. Николай Маринов;
14. Николай Аргиров;
15. Мариана Алексиева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР