Хората са призовани да докладват за всяко наблюдение на азиатски

...
Хората са призовани да докладват за всяко наблюдение на азиатски
Коментари Харесай

Предупреждение за азиатски стършели за Обединеното кралство, тъй като британците казаха какво да правят, когато видят такъв

Хората са призовани да рапортуват за всяко наблюдаване на азиатски стършели това лято, защото природозащитни групи предизвестяват за евентуално повишаване на нездравословните инвазивни неместни типове.

Главният експерт по опазването на здравето на растенията в Обединеното кралство Никола Спенс прикани пчеларите и необятната общност да бъдат все по-бдителни за наличието на стършели след рекордните наблюдения в страната предходната година.

Азиатски стършелите не съставляват по-голям риск за човешкото здраве от локалните стършели, само че заплашват медоносните пчели и насекомите опрашители.

Министерството по околна среда (Defra) сподели, че типът към момента не е открит в Обединеното кралство, само че ранното хващане е от главно значение за напъните за премахване.

Това идва откакто Wildlife and Countryside Link (WCL), която съставлява 83 природозащитни организации, предизвести, че скорошните наводнения и стоплянето на температурите са нараснали риска проблематичните видо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР