Водещият на новините на ITV Раге Омаар изглежда, че е

...
Водещият на новините на ITV Раге Омаар изглежда, че е
Коментари Харесай

Раге Омаар на ITV News` заснет за първи път от здравната криза на живо

Водещият на новините на ITV Раге Омаар наподобява, че е на път да се възвърне след здравния си боязън в ефир, който го накара да бъде приет в болница след шоуто онлайн.

56-годишният мъж е сниман да наподобява благополучен и спокоен, до момента в който разхожда кучето си в Лондон, до момента в който носи тъмносин панталон и восъчно яке, месец откакто се разболя.

Домакинът на The News At 10 получи здравна помощ предишния месец, откакто се дезориентира по време на показване и изглеждаше, че заличава думите си, до момента в който чете автокю в края на бюлетина. Омаар, редакторът на интернационалните въпроси на ITV News, беше забелязан да се мъчи да разчисти бюрото си и да затвори още веднъж писалка след последната вест за вечерта и когато започнаха да текат крайните надписи. и от този момент се възвръща вкъщи със брачната половинка си и трите си деца, естеството на болестта му не се разкрива.

Участничката в панела на Loose Women Шарлийн Уайт неотдавна даде настояща информация за телевизионния си сътрудник, до момента в който бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР