Черно море разби шампиона Лудогорец с 4:0 и излезе на

...
Черно море разби шампиона Лудогорец с 4:0 и излезе на
Коментари Харесай

Черно море се разправи с Лудогорец с 4:0

Черно море разруши първенеца Лудогорец с 4:0 и излезе на второ място в класирането на елита. С триумфа варненци събраха 69 точки, 2 повече от ЦСКА-София. Двата отбора играят в идващия кръг в столицата., остава със 79 точки.

Тимът от Разград беше без наказаните. На вратата стартира младокът Пламен Пепеляшев, а в отбора бяха още Ивайло Чочев, Спас Делев и Тодор Неделев. Атаката поведе Матисас Тисера. На пейката останаха Якуб Пьотровски, Антон Недялков и Квадво Дуа.

Двата тима изиграха едва първо полувреме, в което не съумяха да основат съществено голово състояние. Въпреки това в 43-ата минута Черно море откри резултата. Пабло Гарсия центрира, а Андреяс Калкан засече топката с глава и вкара за 1:0.

След почивката Рик Джонатан и Ивайло Чочев пропуснаха да изравнят. И в 67-ата минута варненци повишиха на 2:0. След центриране от корнер Влатко Дробаров съумя да отклони топката към Даниел Димов, който се обърна и стреля, с цел да прати топката в мрежата. В 83-ата минута Пабло Гарсия изведе отляво Уеслен Жуниор, който напредна и с топовен изстрел вкара за 3:0 за Черно море. В 90-ата минута Живко Атанасов се възползва от неубедителна интервенция на Пепеляшев и от няколто метра оформи крайното 4:0. В добавеното време Пепеляшев предотврати пети гол, като избави удар на Атанас Илиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР