Осем дни след убийствонаПейо Пеевродниниразказватзабитката му да прекара време с

...
Осем дни след убийствонаПейо Пеевродниниразказватзабитката му да прекара време с
Коментари Харесай

Бащината битка: Роднини на Пейо Пеев разказват за несбъднатата му мечта - да има семейство

Осем дни след ликвидиране на Пейо Пеев родственици описват за борбата му да прекара време с 6-годишния си наследник . Описват го като безрезервен и грижлив татко , който не съумява да сбъдне най-голямата си фантазия - да има семейство . За всички тях новината за неговата жестока гибел идва като гръм от ясно небе . Но са били наясно, че взаимоотношенията на починалия мъж със брачната половинка му Габриела Славова са обтегнати .

Не мога да допускам . В течение съм с всичките му проблеми с по този начин наречената му брачна половинка и съм в дъното на душата си възмутена по какъв начин може две майки , две дами толкоз грубо да убият човек . Не мога да допускам, не мога да дремя откогато съм научила новината ”, сподели близка на фамилията на Пеев, предаваNOVA.

В последните шест години Пейо Пеев води борба за сина си , да прекара колкото се може повече време с него. Това споделя братовчед му . Последно се видели към Коледа и не му давало мир, че не е с детето си.

Изживяваше го доста . Това, че не може да види детето си доста му тежеше ”, описа братовчед на Пеев.

Близки на фамилията виждат, че Габриела Славова, брачна половинка на убития, се отдалечила сега, в който забременяла.

Тя се скрива, изолира се от Пейо и оттова нататък към този момент му дават достъп до детето при доста лимитирани условия ”, добави доктор Весела Банова, психоаналитик , близка на фамилията .
„ Той беше доста внимателен, не се е оплаквал. Притесняваше се от момента, в който ще заяви, че ще помогне на Велико да потвърди бащинството си . Той беше мощно обезпокоен от момента, когато това стане ясно ”, сподели още тя.

Близките описват, че срещите на Пейо със синът му били сложни.

Тя не му го е давала . Имало е случай, когато отива там и му споделя - детето е болно, не можеш да го видиш и той се връща ”, прецизира братовчедът на Пеев.
Никой от близкия фамилен кръг Пейо не е виждал тъщата му , Красимира Трифонова, която е арестувана за убийството му.

Според Весела Банова мисълта и наличието на татко не участва в главите на тези дами по никакъв метод. „ И те не вършат никаква връзка сред добруването на детето и неговото развиване и наличието на татко и смисъла на бащина фигура в живота му. Никаква връзка ”, споделя тя.

Други близки настояват, че връзката сред Пейо и Габриела била единствено на хартия.

След убийството родителите на починалия татко се грижат за двете деца на Габриела. И ще се борят внуците им да останат в техния дом.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР