Осъдиха един от мъжете, нанесъл брутален побой над бездомник в

...
Осъдиха един от мъжете, нанесъл брутален побой над бездомник в
Коментари Харесай

Един от убийците в Капана ще лежи в затвора - този път пребил приятелката си

Осъдиха един от мъжете, нанесъл жесток побой над скитник в центъра на Пловдив. След багра тогава имаше жертва. Оказва се обаче, че 44-годишният Цанко Петрунов ще лежи три години в пандиза поради това, че пребил приятелката си.

Цанко и жена му живеели на брачен начала. На 18 май предходната година обаче след разгулен завършения двамата се скарали. Възникналият спор сред тях завършил с физическа аграсия от страна на Цанко, който нанесъл голям брой удари по тялото ѝ.

Тежката ръка на мъжа вкарал 51-годишната М.В. в болница с шест счупени ребра.

Стигнало се и до досъдебно произвеждане, следено от Районна прокуратура – Пловдив. В хода на следствието Цанко признал пред магистратите виновността си. Така на 44-годишният систематичен хулиган били отсъдени 3 години отнемане от независимост при първичен „ непоколебим “ режим.

Определението на Районен съд–Пловдив е дефинитивно.Спрямо Цанко е импортиран и обвинителен акт за в Окръжен съд–Пловдив за това, че дружно с Кирил С. убиха човек след тежък пердах.

Припомняме, че случката разтресе Капана при започване на предишното лято. Тогава след кавга и побой, мъж издъхва. По-късно стана ясно, че остарял скандал най-вероятно е повода за побоя.

Жертвата - Лалко Ж. и побойниците му са се познавали отдавна. Често са били дружно в градинката на Джумаята и са консумирали алкохол съвсем всяка вечер. Убитият е бил скитник, сочи информация на Прокуратурата. Последните два дни той е живял в дома на един от убийците си. Снощи тримата още веднъж пиели алкохол в градинката, когато почнал абсурдът, прераснал във физическа разпра.

Мъжете са удряли приятеля си по чашка по цялото тяло, както и в главата. Фаталният удар е бил в региона на черепа. Според прокурор Галин Гавраилов от Окръжна прокуратура - Пловдив, точно черепната контузия е повода за гибелта.

А двамата Цанко П./45/ и Кирил С./43/, нанесли побоя, завършил с жертва, са неведнъж осъждани, като единият е осъждан за безчинство, шофиране в нетрезво положение и причиняване на междинна телесна щета, а другият мъж е осъждан за обири, отнемане и грабежи.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР