Осъденият многократно за търговия с плът Васил Телбизов е човекът,

...
Осъденият многократно за търговия с плът Васил Телбизов е човекът,
Коментари Харесай

Осъденият за търговия с жени Васил Телбизов: Златка ми беше най-оборотното момиче!

Осъденият неведнъж за търговия с плът Васил Телбизов е индивидът, който поема Златка Райкова, още когато тя е 15-годишна ученичка и й демонстрира „ пътя в живота “.

По думите на самия сводник, Райкова даже е била най-оборотното му момиче при започване на века. Именно той финансира преобразяването й в секси кокона – заплаща 5000 лв. за силикон, поставя й изкуствени джуки и коси и я трансформира в неустоима мъжемелачка, заяви „ Уикенд “.

Въпреки че е женен, Райкова освен е най-знатното момиче в бардака му, само че и негова държанка. В Пазарджик още си спомнят по какъв начин тя го чака пред пандиза, с цел да излезе след следващата излежана присъда, само че там се засича със законната му брачна половинка и двете дами се хващат за косите.

49-годишният мъж от година и недостатък търка наровете в затвор в Малта и по всичко наподобява, че Златка, с която бяха „ дупе и гащи “, от дълго време го е не запомнила. Нещо повече – плеймейтката гневно отричала пред следващия си любим Благой Георгиев да е имала интимни връзки с Васко и да е заработвала в структурата му. Двамата просто били от Пазарджик и носталгията по родния край ги карала да обикалят заедно столичните заведения, където са се отдавали само и единствено на танцувални занимания.

Златка се е наложило да го пази Васил при един от разпитите. Той бил арестуван със сума от 17 000 евро, а русокоската побързала да каже, че тя му ги е дала под формата на другарски заем. Кой ли й се е вързал, откакто тя преди малко била навършила пълноправие и е ходела с сходна сума в джоба…

Това бе и предпоставката гримьорът Валентин Кулагин да я назова без боязън „ някогашна продажница “ в ефир, защото има и доказателства за това.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР