Майката на 23-годишен американец сред 132-мата заложници, които остават държан

...
Майката на 23-годишен американец сред 132-мата заложници, които остават държан
Коментари Харесай

Майка на заложник от Хамас казва, че САЩ не трябва да се считат за „неутрален преговарящ“: „Америка също беше жертва“

Майката на 23-годишен американец измежду 132-мата заложници, които остават държан от бойци на Хамас, сподели в неделя, че Съединени американски щати не би трябвало да се смятат за „ безпристрастен договарящ “ и „ също бяха жертва “ на 7 октомври.

На Деня на майката, Рейчъл Голдбърг-Полин, майка на 23-годишния Херш Голдбърг-Полин, сподели по време на присъединяване във „ Fox News Sunday “, че „ е ясно, че не се прави задоволително, тъй като към момента имаме 132 скъпи души, които са държани в плен в продължение на 219 дни, и в границите на тази кохорта от 132 души, там са американските 8. "

Кореспондентът на Fox News Бенджамин Хол попита Голдбърг-Полин дали желае договарянията за преустановяване на огъня да продължат.

„ Мисля, че в действителност би трябвало да бъдем изобретателни и подстрекателни и да намерим път напред. И двете страни в действителност би трябвало да измислят път напред и призоваването за таймаут сигурно ще даде време на хората да стартират да мисля още веднъж трезво ", сподели Голдбърг-Полин в отговор. „ Мисля, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР