Организаторите на акцията в защита на гладната стачка на Николай

...
Организаторите на акцията в защита на гладната стачка на Николай
Коментари Харесай

Организаторите на протеста за Босия се оплакват от полицейски тормоз

Организаторите на акцията в отбрана на гладната стачка на Николай Колев - Босия, се оплакаха от полицейски тормоз.
" След като през вчерашния ден в 8.44 уведомих Столична община за събитието, бях привикана в Столична дирекция на вътрешните работи за " работна среща " с детайли на терзание. Сега внезапно се оказа, че трябвало да ми връчат и писмо от дирекция " сигурност ", което съгласно диспечера не било готово, тъй като уведомлението било подадено през вчерашния ден.
Моля, тагнете Столична Община и Фандъкова.
Нека е ясно, че ще ни бъде оказана правна помощ и медийно отразяване на административната скотщина, въпреки и събитието да е проведено от елементарна майка на дете с увреждания ", написа в обществената мрежа Ива Славкова, която е един от уредниците.
" Днес започнах четвъртата седмица от гладната стачка. Духът ми владее обстановката и нямам никакви планове да се предавам. Вчера докторът от Правителствена болница откри аритмия и тахикардия, само че аз си го знам и без него. Кръвната ми захар беше ниска, само че това е от прехода ми до Народно събрание. Днес още веднъж ще отида в 8 ч. на колоните, само че този път ще нося и инвалидния стол за всеки случай.
Съзнателно меря и обявявам виталните си индикатори неотложно след ставане от сън, тъй като те са базови. През деня внезапно падат и се менят съгласно двигателната ми стратегия. Естествено е да падат внезапно при повече придвижване.
Днес кръвното ми налягане е 114/65. Пулс - 93. Тежа 68,8 кг.
Днес изтича срокът за даване на протокола от срещата ми с нарушителя Московски. Ако не ми даде протокола ще го нападам в административния съд.
Вчерашните дейности на Караянчева с изпращането на лекарски екип демонстрира нервност и суматоха. Време е обществото да се съвземе и да дефинира позицията си по отношение на властта въобще ", написа през днешния ден в блога си Босия, който всеки ден осведоми за положението си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР