Опитният централен защитник Тиаго Силва потвърди, че в края на

...
Опитният централен защитник Тиаго Силва потвърди, че в края на
Коментари Харесай

Тиаго Силва обяви, че напуска Челси в края на кампанията

Опитният централен бранител Тиаго Силва удостовери, че в края на сегашния сезон ще напусне тима на Челси след четири години в клуба.

В особено видеообръщение към почитателите на лондончани бразилецът изрази гордостта си от обстоятелството, че е част от " сините " и изрази вяра, че скоро още веднъж ще се завърне на " Стамфорд Бридж ".

" Челси значи доста за мен. Дойдох тук с концепцията да остана една година, а в действителност прекарах четири. Това важи и за моето семейство, тъй като синовете ми играят за Челси. За нас е горделивост да сме от фамилията на Челси. През последните четири години постоянно давах всичко за Челси. Но всяко нещо има начало, среда и край. Надявам се, че не се разделяме вечно, а единствено за малко и в скоро време ще мога да се завърна в друга роля. Не мога да опиша любовта си към Челси, мога единствено да кажа благодаря. Ще се върна ", показа Тиаго Силва.

Бранителят дойде в Челси през лятото на 2020 година като свободен сътрудник след края на престоя си в ПСЖ и дотук за близо четири сезон в Англия има изиграни 151 мача за клуба във всички шампионати, в които е отбелязал и 9 гола.

Като футболист на лондончани Тиаго Силва взе участие през 2021 година в спечелването на Шампионската лига, Суперкупата на УЕФА и международното клубно състезание.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР