Опитахте не само с популизъм да печелите избори, а с

...
Опитахте не само с популизъм да печелите избори, а с
Коментари Харесай

Гражданка към Борисов: Заради вас нямаме перспектива


Опитахте освен с популизъм да печелите избори, а с него и да управлявате, което не е допустимо. Налице ние нямаме нищо от Вашето ръководство. Аз, като младеж нямам вероятност. Не знам, в случай че изгубя работата си, дали ще мога да си намеря не просто "нещо", а работа, която дава отговор на опциите и образованието ми.

Така Надя Младенова, помощник в Екологичен потенциал, се обръща към премиера Бойко Борисов в профила си във фейсбук.

„ Господин Boyko Borissov, слушах изявлението Ви по бТВ. И съм съгласна с част от нещата, които казахте. Съгласна съм за това, че без дотация за политическите партии всеки с малко повече пари ще влиза в политиката, което включва и Ценко Чоков, както и такива като Марешки. Между другото бизнесът му е за 100 млн., а фондация Америка за България, посредством планове за към 50 млн. си "купи" страната (визирам и министрите във Вашия кабинет). Значи цената ни се е качила най-малко един път, което си е мотив за наслада.

Искам обаче да Ви запитвам - Вие по какъв начин допринесохте за този резултат на "популисткия", както го нарекохте, референдум? Какво направихте в две държавни управления, с цел да не се отвратят хората от политическата класа? Отговорът, най-малко за мен е елементарен - нищо. Защото Вие едвам през днешния ден се отказахте да бъдете популист. Опитахте освен с популизъм да печелите избори, а с него и да управлявате, което не е допустимо. Налице ние нямаме нищо от Вашето ръководство. Аз, като младеж нямам вероятност. Не знам, в случай че изгубя работата си, дали ще мога да си намеря не просто "нещо", а работа, която дава отговор на опциите и образованието ми. Страхуваме се да отидем на доктор, тъй като фрагментите на опазването на здравето ни избягаха в чужбина, поради следващата Ви здравна промяна, за която Вие смирено през днешния ден се извинихте. Извинихте се и за просветителната, само че не спряхте закона на Милена Дамянова, който обрече бъдещите генерации на неначетеност. Може би това Ви е била задачата ”, споделя Младенова.

Много е хубаво, когато човек се извинява за грешките си, само че не и когато се извинявате Вие, тъй като всяка Ваша неточност е коствала на мен и останалите български жители здравето, развиването, очакванията и фантазиите ни, а на някои с по-малко шанс и живота. И аз не одобрявам Вашите извинения, които давате, не тъй като го мислите, а с цел да вземете някой и различен глас повече в неделя. Ако инцидентно решите да прочетете този текст, кажете, за какво ги говорите тези неща преди президентските избори? Какво общо имат те със сферите на Вашата подготвеност? Защо Вие слагате Вашите "постижения" в строителството и така нататък на напред във времето, а не качествата на претендента Ви, в случай че има такива, с които да се похвалите? Защо не погледнете в профил кой човек ни оферирате за президент и дали той има опциите за тази позиция, а освен тъй като Вие по този начин сте решил? Не е неприятно и да си признаете почтено, на себе си - Вие бихте ли дали своят вот за госпожа Цачева, в случай че не беше член на ГЕРБ? След като казвате, че сте почтен - бъдете почтен първо със себе си, по-късно изисквайте доверие от хората, споделя още Младенова.

Така че - да, ще си понесете отговорността и Вие, както призовахте Слави Трифонов да понесе своята. Докато ми обяснявате за фекалиите в Черно море и какъв брой е хубаво, че ги няма, сложихте на масите ни фекалии - ГМО, планувано във великите търговски съглашения, които даже и не четете, а подписвате. А до момента в който си играете на виновни и популисти, и на кой джиповете са по-хубави, една лекарка в Смолян обикаля на кон в градове и села, тъй като е единствена и няма кола, с която да посещава пациентите си.

Благодаря Ви за извиненията. Нямаше потребност от тях. Просто трябваше да си свършите работата, за която Ви плащаме, само че както казахте на Слави, че да пееш, не е като да управляваш и аз Ви споделям - да тръшнеш някой на татамите не е като да бъдеш сполучлив министър-председател и да защитиш националния интерес, декларира още Младенова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР