Опасно и неадекватно! Шофьор на Жигули кара в насрещното платно

...
Опасно и неадекватно! Шофьор на Жигули кара в насрещното платно
Коментари Харесай

Шофьор кара в насрещното по опасните завои на пътя Асеновград-Смолян

Опасно и несъответстващо! Шофьор на " Жигули " кара в насрещното платно по пътя Асеновград-Смолян. Това става видно от видео в мрежата.

Потресаващото е, че с изключение на на вършиме сектори, лидерът взима и няколко завоя, до момента в който колата му е в насрещното. Цяло знамение е, че не се е стигнало до тежко ПТП. Не излиза наяве дали мъжът в под въздействието на алкохол или това си нормалният му метод на шофиране (Дано не).



" Гледали сте гратис " Рали Смолян "... Майтапът настрани, но такива би трябвало да им бъдат отнети книжките.. ", разяснява Симеон Ч.

Поведението на водача е доста рисково, само че макар отва не липсват и занимателни мнения.

" Изнася се индивида кво толкоз ", написа Севди П. А някои допускат, че е някогашен камионджия. " Розето в Асеновград на пазара дава мощ и величие ", отбелязва различен.

Все отново множеството консуматори считат, че това не е съответно шофиране.

" Шегата на страна, само че освен това състояние в случай че идва против него различен автомобил и няма видимост ПТП-то е налице! Има придвижване и от зад и отново при тази логичност в случай че се изпреварва и както кара я на осевата линия та и в другото платно още веднъж е причина за ПТП- което ще рече, че е рисков на пътя без значение дали е дрогирани, пийнал или не съответен с рефлексите на пътя. Такива хора не би трябвало да се качват в никакъв случай повече на автомобил да карат! ", безапелационен в Шабан Касабов.



Кадри: Д. Павлова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР