Онлайн застраховките Гражданска отговорност спестяват ходенето по офиси(снимка: CC0 Public

...
Коментари Харесай

А1 с нова услуга - онлайн застраховки „Гражданска отговорност”


Онлайн застраховките „ Гражданска отговорност ” икономисват ходенето по офиси
(снимка: CC0 Public Domain)

Собствениците на коли към този момент могат да сключат застраховка „ Гражданска отговорност ” онлайн през уеб страницата на А1.bg, без наложително да употребяват други услуги от телекома.

А1 предлага новата услуга в партньорство със ЗК „ Лев Инс ” АД. Потребителите могат да сключат застраховка Гражданска отговорност, както и да заплащат напълно или на вноски наградата по подписана застраховка през А1.bg.

Застраховка „ Гражданска отговорност ” е наложителна за всички МПС на територията на България. Тя покрива финансовата отговорност на застрахования при положение на породени имуществени и неимуществени вреди на трети лица, свързани с потреблението на притежаваното от тях МПС.

За да сключат своята застраховка „ Гражданска отговорност ” посредством А1, потребителите следва да подадат поръчка, като попълнят особено създадената онлайн форма на уеб страницата А1.bg. Въз основа на тази поръчка те подписват контракт за застраховка от разстояние със ЗК „ Лев Инс ” АД посредством А1 в качеството на осигурителен сътрудник. Застраховката се задейства незабавно след приемане на удостоверение, изпратено до клиента със SMS и имейл.
още по темата
Застрахователната награда се пресмята самостоятелно за всяко МПС с опция да бъде платена еднократно, както и разсрочено на две или четири вноски. Дължимата сума за застраховката се заплаща с банкова карта на самата интернет страница.

В период до три работни дни всички нужни документи, включващи лавица, стикер и документ Зелена карта, ще бъдат доставени по пощальон на посочен персонален адрес, или до офис на Speedy, гратис, без значение в коя точка на България се намират клиентите, прецизираха от телекома.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР