Онлайн интервюта за работа ще проведе бизнесът с кандидати за

...
Онлайн интервюта за работа ще проведе бизнесът с кандидати за
Коментари Харесай

Онлайн форум: Виртуален Ден на кариерата през април, среща н...

Онлайн изявленията за работа ще организира бизнесът с претенденти за чиновници - работодателите от офиса, а искащите да постъпят на работа - от хола вкъщи. Във виртуални срещи ги събира юбилейното 20. издание на Националните дни на кариерата. Тази година то ще се организира на 8 април онлайн поради епидемиологичната обстановка, като са планувани и дати за срещи онлайн, в Пловдив - на 12 май, в случай че ограниченията тогава го разрешават.

Онлайн форумът идната седмица ще бъде открит в 11 часа от Светлозар Петров, шеф на HR компания и кариерен уебсайт JobTiger. Ще се организира до 17 ч. на платформата Brazen Technologies, оповестена за №1 в света за кариерни събития.

40 компании от разнообразни браншове към този момент са декларирали желанието си да намерят на 8 април своите бъдещи чиновници и стажанти. Участието за търсещи работа е гратис. Полезно е и с това, че даже и да не се откри позиция в същия ден, претендентите могат да влязат в базата данни на дадена компания и да бъдат потърсени на по-късен стадий. Необходимо е устройство с интернет и предварителна регистрация на уеб страницата на форума.

Младите хора могат не просто да изберат с представителите на кои работодатели да се срещнат, само че и да качат в профила си свое малко показване и СV. Така експертите по асортимент ще се срещнат авансово с качествата и уменията им и е допустимо и да насрочат среща. Търсещите стаж или работа избират по какъв начин да протече диалогът - в чат, под формата на аудиоразговор или посредством видеовръзка.

„ Перфектният претендент в новата действителност “ е презентацията на Мила Вълкова, старши управител „ Подбор и работодателска марка “ в Kaufland България, до която записаните ще имат достъп гратис.

За срещи онлайн на 12 май към този момент са декларирали присъединяване 7 компании от разнообразни сектори.

За 20 година Националните дни на кариерата са дали опция на над 47 000 хиляди младежи и студенти да стартират работа. Миналата година форумът бе напълно в онлайн формат - единствено десетина дни след оповестяването на първия локдаун у нас. 110 компании се срещнаха с 5217 претенденти в границите на три дни. Успешното осъществяване заслужи отличие на Годишните награди на Българска асоциация за ръководство на хора - първо място в категория „ Иновации в рецесия “ на Годишните награди на b2b Мedia и трето място в категория „ Кризисни връзки “ от премиите PR приз на БДВО.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР