Оливър Линч, главен изпълнителен директор на Bittrex Global, е оптимист

...
Оливър Линч, главен изпълнителен директор на Bittrex Global, е оптимист
Коментари Харесай

Ще видим агресивно приемане на крипто от големите играчи – Оливър Линч

Оливър Линч, основен изпълнителен шеф на Bittrex Global, е оптимист за бъдещето на крипто промишлеността.

В неотдавнашно изявление със Скот Мелкер ръководителят на водещата криптоборса показа мислите си за капацитета на огромните играчи в обичайните финанси да одобряват криптовалутите.

Линч предвижда, че водещите финансови институции, в това число Goldman Sachs, скоро ще имат по-значима роля в крипто промишлеността. Той има вяра, че тези институции ще одобряват нападателно криптовалутите, с цел да се възползват от опциите, които те дават.

Макар че някои може да преглеждат институционалното приемане като опасност за крипто, Линч вижда в него опция за ускорение на нововъведенията. Той има вяра, че финансовите колоси, които навлизат в пространството, ще тласнат пространството напред доста по-силно с тежестта си и ще бъдат по-иновативни и нападателни.

По негово мнение това усъвършенства промишлеността, основава повече благоприятни условия за физическите лица и в последна сметка е от изгода за всички участници.

Линч призна, че по пътя може да има известна болежка, защото войната постоянно е мъчителна. Все отново той допуска, че това не е съревнование сред крипто и обичайните финанси. Вместо това би трябвало да се преглежда като съревнование, в което да се види кой може да направи крипто по-добре.

Освен това Линч чака, че ще се основат доста партньорства сред обичайните финансови институции и тези в крипто бранша. Той означи, че в исторически проект огромните играчи са били най-големите мотори на нововъведенията и чака тази наклонност да се резервира и в крипто промишлеността.

Въпреки че финансовите институции може да са били мудни в приемането на крипто, Линч твърди, че огромната смяна ще се случи, когато те престанат да се борят с него и стартират да си партнират и работят дружно.

По време на мечия пазар доста финансови колоси се насочиха към основаване на крипто отдели в своите компании, позиционирайки се за растежа на промишлеността. Линч вижда в това позитивен знак за институционалния интерес към крипто. Той означи, че всяка огромна банка към този момент разполага със значителен крипто отдел, освен за търговия, само че и за партньорства.




Въпреки че някои може да гледат отрицателно на финансовите колоси, Линч е на мнение, че те са хората, които са нужни, с цел да тласнат промишлеността напред. Според него финансовите институции не са зложелател, а по-скоро евентуални сътрудници в крипто революцията.

Той допуска, че като им се покаже по какъв начин крипто може да бъде печелившо, те могат да бъдат уверени да работят дружно и да се възползват от предоставените благоприятни условия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР