Около Нова година очаква втората си рожба една от най-известните

...
Около Нова година очаква втората си рожба една от най-известните
Коментари Харесай

Ето я бременната в осмия месец Ивайла Бакалова

Около Нова година чака втората си рожба една от най-известните носителки на купата " Мис България "  

Край с мистерията родила ли е в Дубай Ивайла Бакалова!  За първи път публикуваме фотоси на бременната миска, направени през последните дни. На тях ясно се вижда коремчето на хубавицата. Така слухът, че Бакалова е родила през лятото в Дубай и се е разхождала там с количка, е изрично опроверган!

Около Нова година чака втората си рожба една от най-известните носителки на купата " Мис България " Ивайла Бакалова! Това потвърдиха и доближени до миската пред  " България Днес "!.  

Потърсена за коментар, Ивайла Бакалова не отхвърли, че чака с боязън щастливото събитие, само че даде да се разбере, че избира да не го огласява.

" Това е нещо доста персонално! Не желая да го разясня  - персоналният живот по тази причина е персонален! Отдавна съм излязла от общественото пространство ", съобщи миската.

Спекулациите, че Ивайла е родила скрито в емирството и към този момент си бута количката по моловете, са стигнали до нея и са провокирали реакция със смях.

" Кой каквото желае да си написа. Спрях да оборвам лъжите, само че хората им имат вяра ", разяснява Бакалова писанията по собствен адрес.  Само ден по-рано миската чества имения ден на порасналата си дъщеря Рая , плод на любовта й с Румен Гайтански-Вълка. Миналата година момичето приключи междинното си обучение, а бала си отпразнува в заведението на половинката на майка си - предприемача Веселин Денков.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР