Около 50 противници на зеления сертификат се събраха на протест

...
Около 50 противници на зеления сертификат се събраха на протест
Коментари Харесай

Протест пред парламента на недоволни от COVID сертификатите и цените на горивата


Около 50 съперници на зеления документ се събраха на митинг под надпис „ Марш на свободата, унищожаване на тиранията от пандемията “ . Повечето от участниците имаха и други дела, за които се бореха, да вземем за пример, понижаване на високите цени на горивата .

„ Очакваме ръководещите да се осъзнаят, че тези цени на горивата са спекулативни. Къде отиват тези пари? Не се оправяме в тази обстановка, само че не чакаме ръководещите да ни чуят. Правителството би трябвало да пада: или ще създадат нещо в интерес на хората, или да си вървят . Това е политика на геноцид “, сподели един от протестиращите.

„ Аз съм тук, с цел да мога да поддържа безусловно всички хора, които са осъзнали нещата. Отдавна е ясно какво се случва. Време е медиите да спрат да заблуждават хората. Аз пребивавам чартърен. Трудно се оправям “, сподели стара гражданка.

Отпадането на зелените документи беше другата идея на протестиращите .

„ Аз стачкувам против зеления документ. С негова помощ се вкарват ограничения, които ни лимитират. Искаме да реализираме неговата анулация, в случай че не го реализираме през днешния ден, ще го реализираме на следващия ден. В началото на пандемията се стартира с операции. Няма подобен вирус. Манипулацията е голяма, като се стартира с броя на умрелите. Трагична история е “, възмути се протестиращ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР