Оказва се, че личният живот на Илон Мъск е също

...
Оказва се, че личният живот на Илон Мъск е също
Коментари Харесай

Незаконната любовна връзка на Илон Мъск

Оказва се, че персоналният живот на Илон Мъск е също толкоз спорен и абсурден, какъв брой и делата на фирмите му. След като стана ясно, че основателят на Tesla и SpaceX е станал татко на няколко деца от разнообразни майка в интервал от няколко месеца, се появява нова информация за връзките му.
 Илон Мъск, Шивон Зилис и новината за тайните близнаци на милиардера
Илон Мъск още веднъж е татко на близнаци

Милиардерът е доста загадъчен

Според източник на Wall Street Journal 51-годишният Мъск е имал връзка със брачната половинка на основателя на Гугъл Сергей Брин.

Мъск и Никол Шанаан са имали " къса спекулация " предходната есен по времето, когато той се снабди с щерка от към този момент някогашната си половинка Grimes благодарение на сурогатна майка. Според WSJ точно това е бил катализаторът, предиздвикал Сергей Брин да подаде молба за бракоразвод през януари 2022 година
 Снимка 567157

Късно вечерта в неделя, 24 юли, Илон Мъск обществено отхвърли слуха завръзка с Шанаан. " Това са цялостни нелепости. Сергей и аз сме другари и даже бяхме дружно на празненство нощес. Срещал съм Никол два пъти за три години, и двата пъти дружно с доста други хора. Нищо сантиментално няма в срещите ни ", написа той в Twitter.

This is total bs. Sergey and I are friends and were at a party together last night!

I’ve only seen Nicole twice in three years, both times with many other people around. Nothing romantic.
— Elon Musk (@elonmusk)
От WSJ напомнят, че в зората на международната икономическа рецесия през 2008 година Брин дава на Мъск 500 хиляди $ за основаването на Tesla. Изданието също по този начин написа, че от края на 2021 година двамата не са в толкоз положителни връзки, като повода е въпросната " спекулация " на Мъск и Никол.
 Снимка 581908

В момента Сергей Брин е десетият най-богат човек в света със положение, възлизащо на 89.9 милиарда $. Илон Мъск е най-богатият - 253.4 милиарда $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР