Ограничение за превозни средства в парка искат от община Варна.От

...
Ограничение за превозни средства в парка искат от община Варна.От
Коментари Харесай

Община Варна иска областният да забрани достъпа на коли и в Салтанат

Ограничение за транспортни средства в парка желаят от община Варна.

От Община Варна упорстват да бъде въведена възбрана за придвижване на коли в цялата Морска градина. Според кметската администрация регионалният шеф има пълномощия да издаде такава заповед, откакто с негова заповед беше неразрешено прекосяването на коли по Крайбрежната алея, съобщава 

От Община Варна допълват, че са изпратили на Благомир Коцев тъжби от жители против изборния метод към казуса с придвижването и паркирането по Крайбрежната алея и в Морската градина. В жалбите жителите разясняват зоните към Делфинариума, Зоопарка, ресторант " Хоризонт ", както и обособените и налични в региона паркинги. В тях се цитира трагичният случай в Морската градина и се показват опасения за сигурността на майките с деца, на възрастните хора и лицата със специфични потребности.

Тази заран до медиите беше изпратена подправена вест, че регионалният шеф ще издаде заповед за възбрана на придвижването на коли в Морската градина и местността Салатанат. Тя беше изпратена от имейл адрес, който е подобен с персоналния на Благомир Коцев. Самият той опроверга пред Дарик появилата се информация.   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР