„Офшорната сметка е защитена от банковата тайна на съответната зона.

...
„Офшорната сметка е защитена от банковата тайна на съответната зона.
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Наивно е да мислим, че можем да влияем върху банковата тайна на офшорни зони

„ Офшорната сметка е предпазена от банковата загадка на съответната зона. Има страни, в чиято конституция е записано, че банковата загадка е неприкосновена. И да си мислим, че с някакви политически ходове и интензивности тук в България може да се повлияе на този развой и да бъде свалена банковата загадка за евентуални български политици, които са толкоз глупави, че да имат офшорни сметки на свое име – отново споделям, мощно наивна е тази история “, сподели пред БНР Георги Харизанов от Института за дясна политика.

Той разяснява в предаването „ Преди всички “ на стратегия „ Хоризонт “ новината от през вчерашния ден, че основният прокурор чака от шефа на ДАНС, в случай че знае, да му каже за някакви секрети сметки на властта. Това е следващата разпоредена от основния прокурор инспекция, обвързвана със скритите парцели, секрети сметки и офшорки на политиците.

„ Трябва да си го зададем, несъмнено, (въпроса за какво, в случай че ДАНС разполага с такава информация, до момента не е предадена на прокуратурата – бел.ред.). Аз мощно се колебая, че нещо ще излезе от тази инспекция “, сподели Харизанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР