Одобрен е подробен устройствен план за детската болница, отива се

...
Одобрен е подробен устройствен план за детската болница, отива се
Коментари Харесай

Асен Меджидиев: Одобрен е подробен устройствен план за детската болница

Одобрен е обстоен организационен проект за детската болница, отива се към действителните моменти за планиране и създаване на болничното заведение. Освен постройката на детската болница на терена ще има и хотел за родителите, рехабилитационен център, комерсиална част и подземни паркинги. Това сподели по време на брифинг служебният здравен министър доктор Асен Меджидиев по отношение на построяването на Национална педиатрична болница.

Регионалният министър Иван Шишков добави, че с цел да стартира строителството на един обект първо би трябвало да има обстоен организационен проект, въз основата на който да се направи същинско планиране.

" Сградата ще бъде направена по всички модерни способи. Ще бъдат съборени почналите постройки, които са скелети, които нямат никаква функционална и естетическа стойност. Не могат да бъдат употребявани по никакъв метод като здания. Остава задължението да се направи едно съответно и тъкмо задание и действително да се стартира проектирането и по-късно строителството на детската болница ", съобщи Иван Шишков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР