Oчаквано парламентът не събра кворум, за да проведе извънредно заседание,

...
Oчаквано парламентът не събра кворум, за да проведе извънредно заседание,
Коментари Харесай

Очаквано парламентът не събра кворум. Извънредното заседание пропадна

Oчаквано Народното събрание не събра кворум, с цел да организира изключително съвещание, за каквото упорстваха от ГЕРБ и Движение за права и свободи. В залата се записаха единствено 11 депутати. 

Още през вчерашния ден стана ясно, че " Продължаваме промяната - Демократична България ", " Възраждане " и Българска социалистическа партия няма да вземат участие в съвещанието. ГЕРБ, Движение за права и свободи и " ИТН " нямат 121 гласа за кворум.

В 13:00 ще има председателски съвет.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР