Очаквам подкрепата на всички свободомислещи българи в тази страна. Това

...
Очаквам подкрепата на всички свободомислещи българи в тази страна. Това
Коментари Харесай

Лозан Панов очаква подкрепа от свободомислещите българи, вице ще му е Мария Касимова

Очаквам поддръжката на всички свободомислещи българи в тази страна. Това разгласи Лозан Панов, който " Правосъдие за всеки " издига за претендент за президент. Мария Касимова-Моасе ще е претендентът за вицепрезидент , разгласи той, представен от Българска телеграфна агенция.

Този следобяд членове на Инициативния комитет, който издига Лозан Панов за президент, се събраха пред постройката на президентството.

Моята идея е била независимостта на правосъдната система, отвоюването на институциите. Ще се обърна към всички свободни жители с молба да ме поддържат, тъй като бих желал да бъда идващият президент, който ще подпише или няма да подпише указа за назначение на ръководител на Върховния касационен съд , посочи Лозан Панов, който към момента е началник на Върховен касационен съд.
 Лозан Панов се кандидатира за президент като самостоятелен
Лозан Панов се кандидатира за президент като самостоятелен

Инициативният комитет заседава през днешния ден

По думите му неговата задача е да служи на истината и добродетелността . Панов показва, че през тази година е отбелязал половин век, откогато върви по земния път, а при започване на идната завършва най-смислената до момента част от него. И по този начин, подложен на два лимита, стигнал до равносметка и даже още по-далеч.

Спомнил си и думи на своя починал другар Кристиан Таков: " Не чакай велики промени! Достатъчно е да тръгнеш с дребни, само че неотклонни стъпки, които постоянно се оказват задоволителни. "

" Мислех си, само че аз не съм партиец, а арбитър , и моята задача е да послужвам на истината и добродетелността. Да, само че водачът на съдиите не трябва да стои безразличен, до момента в който едни непораснали люде се вихрят в храма на Темида и гасят, една след друга, свещичките на справедливостта . Той би трябвало да продължи да се бори , в случай че не желае да пребъде храмът без светлина. И трябваше да откри метод да спре похищенията на Темида, без да убива у себе си правдата и добродетелността ", декларира Лозан Панов.

" Малко по-късно се явиха моите приятели от " Правосъдие за всеки ", с които ние дружно от дълго време вървим. Тогава трябваше да уверя всеки, че нашата задача е пътешестване, а не дестинация, и наш дълг е да продължим ", показва той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР