Очаква ви щуро парти, приятни емоции и страхотни мигове на

...
Очаква ви щуро парти, приятни емоции и страхотни мигове на
Коментари Харесай

Най-секси мацката от новия сезона на „Като две капки вода“ ще се развихри във Fabric Club Burgas

Очаква ви щуро празненство, приятни страсти и страхотни мигове на мястото, където положителното въодушевление постоянно надвива над напрежението и скуката

След фурора, който Керана прави в единадесития сезон на най-рейтинговото предаване за фалшификати „ Като две капки вода ", темпераментната бюнетка ще нападна и сцената на Fabric Club Burgas. От хитовото заведение издадока, че хубавицата с благ глас ще изстреля публиката право в космоса с един запаметяващ се концерт онлайн!

Керана и Космонавтите ще са в морския град точно на Великден. Те са разнообразни, млади и доста луди, а тя... тя е сензация, хала! Тази взривяваща колаборация предвещава един трогателен и паметен концерт във Fabric Club Burgas.

На 15 април ви чака щуро празненство , приятни страсти и страхотни мигове на мястото, където положителното въодушевление постоянно надвива над напрежението, скуката и еднообразието “, оповестиха от Fabric Club.

За повече информация виж събитието във Фейсбук:.

Тук на бул. Стефан Стамболов 53 е мястото, основано с усет, жанр и приятност. Мястото, където можете да прекарате вашето време от сутринта с обичаното ви ароматно кафе, обядът – с вкусно приготвено ядене, а вечерта – с прелестна вечеря и невероятна празненство конюнктура.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР