Общото състояние на Християн Пендиков е подобряващо се. Това заявиха

...
Общото състояние на Християн Пендиков е подобряващо се. Това заявиха
Коментари Харесай

Състоянието на Пендиков се подобрява, вече не е в реанимация

Общото положение на Християн Пендиков е подобряващо се. Това обявиха за БГНЕС от Военномедицинска академия, където македонският българин е настанен от петък.

„ Пендиков е изведен от реанимация и настанен в отделението по орална хирургия “, оповестиха от ВМА.

Секретарят на Българския клуб в Охрид " Цар Борис III " Християн Пендиков беше свиреп пребит предходната седмица. Един от виновниците за нападението против него е Илия Спасески. Той е професионален играч по жиу-жицу и член на клуба по карате в Охрид „ Кун-су-то “. Спасески взе участие в професионални надпревари и е притежател на голям брой награди от тях.

От ударите Пендиков получи пострадвания в региона на прешлените, ребрата и челюстта. Той също по този начин е с тежки пострадвания по главата. Пострадалият македонски българин беше превозен в петък с българския държавен аероплан " Фалкон " за лекуване във Военномедицинска академия в София.

България остро осъди нападението против Християн и извика посланика си в Скопие за съвещания. Посланик Ангел Ангелов няма да се завърне в районен съд Македония, до момента в който там няма смяна. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР