Общо 6856 лица са осъдени и санкционирани по внесени в

...
Общо 6856 лица са осъдени и санкционирани по внесени в
Коментари Харесай

Апелативна прокуратура-Пловдив представи годишния си доклад

Общо 6856 лица са наказани и глобени по импортирани в съда актове от прокурорите от зоната на Апелативна прокуратура-Пловдив през 2022 година Това излиза наяве от годишния регистриран отчет на магистратите, показан през вчерашния ден на заседание от Тодор Деянов, апелативен прокурор на гр. Пловдив. Гости на мероприятието бяха Гергана Мутафова и Калина Чапкънова, членове на Висш съдебен съвет, Камен Михов, завеждащ отдел „ Престъпления срещу финансовите ползи на Европейски Съюз и взаимоотношение с Европейската прокуратура “ във ВКП, ст. комисар Васил Костадинов, шеф на ОД на МВР-Пловдив,  Николай Петров, шеф на ДАНС, гр. Пловдив. На събранието участваха магистратите от АП-Пловдив, административните ръководители на окръжните и регионите прокурори от апелативната зона, която включва окръжните и районните прокуратури в Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Хасково, Смолян и Кърджали.  
Прочетете още
Апелативният прокурор Тодор Деянов благодари на сътрудниците си за положителната работа през годината.

От отчетния отчет излиза наяве, че през 2022 година прокурорите от апелативния регион са осъществявали наблюдаване по 45 394 досъдебни производства, като спрямо 2021 година този брой се е нараснал. Наблюдаваните бързи производства са били 4448, а досъдебните производства с предмет наркотични субстанции - 2179. През годината на специфичен контрол от прокурорите от Апелативна прокуратура – Пловдив са били взети 431 каузи.

През 2023 година цели в работата на магистратите от апелативната зона ще бъдат разследваните по каузи за корупционни закононарушения, пътнотранспортни катастрофи, трафик на хора, битовата престъпност и други

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР