Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне

...
Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне
Коментари Харесай

Цената на Terra Classic се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic неотдавна одобри резолюция за справяне с противоречие в последователностите, което засегна някои валидатори.

Този проблем докара до ограничение на по-нататъшното присъединяване на някои сметки във веригата.

Първоначално препоръчано като корекция на казуса с несъответствието на последователностите, утвърденото от общността предложение претърпя преход, воден от валидаторите и главния разработчик L1TF, като го трансформира в предложение за ъпгрейд. Тази смяна имаше за цел да рационализира процеса на осъществяване за валидаторите и операторите на възли, като обезпечи автоматизирано прекъсване на веригата.

Според информацията бинарната версия е обновена до версия v2.3.2 (v6_1), с цел да отговори на спецификациите на предлагането за възобновяване. Планира се веригата да спре в блок 15751600, плануван към 13:18 ч. на 8 декември, въз основа на данните от противоположното преброяване.

Това предложение получи цялостна поддръжка от общността, като това е първият случай от месеци насам на единомислещи 100% позитивни гласове.

От 46 участващи валидатори всички гласоподаваха с “ “, като измежду тях са известни участници като Allnodes, Interstellar Lounge, Interstake One, StakeBin, JESUSisLORD и други Terra Luna Classic означи незабравим скок, като набъбна с над 115% в границите на един месец и с 88% за една седмица. Това рали беше провокирано от TerraClassicUSD (USTC), която набъбна с 400% за един месец.

Събития като новината за Mint Cash, въвеждането от Binance на безсрочни контракти за USTC и нови двойки за търговия с USTC катализираха неотдавнашния скок на цените.

Цената на LUNC се увеличи с 25% през последните 24 часа, като сега се търгува на равнище от $0.000150, което също по този начин отразява малко над 100% растеж за седмицата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР