Общинският съветник от Съюз за Пловдив и бизнесмен Владимир Кисьов

...
Общинският съветник от Съюз за Пловдив и бизнесмен Владимир Кисьов
Коментари Харесай

Владимир Кисьов поведе листата на ВМРО в Пловдив

Общинският консултант от " Съюз за Пловдив " и предприемач Владимир Кисьов ще води листата на Вътрешна македонска революционна организация за Пловдив област на парламентарните избори. Той ще бъде част от гражданската квота, разгласи на конференция ръководителят на партията Красимир Каракачанов, който показа част от претендентите за депутати.

" Имам опит като политик над 15 години и като бизнесмен 30 години ", съобщи при представянето си Кисьов.

Така на процедура дългогодишните сътрудници в " Съюз за Пловдив " Дани Каназирева и Владимир Кисьов се оказват съперници на изборите на 4 април, откакто преди този момент стана ясно, че Каназирева ще оглави листата на ГЕРБ за област Пловдив.

Решението на Владимир Кисьов да оглави листата на Вътрешна македонска революционна организация в Пловдив не е обвързанос със " Съюз за Пловдив ".

" Решението на инж. Кисьов за присъединяване му в листата на Вътрешна македонска революционна организация е взето самостоятелно. Не са водени диалози с членовете на организацията и с мен, като ръководител. Няма решение на изпълнителния съвет на " Съюз за Пловдив ". До този миг организацията постоянно е била единомислеща във връзка с вземането на толкоз значими решения. Гарантирам пред всички наши членове и симпатизанти, че тази процедура няма да бъде нарушена. Г-н Кисьов е потвърден държавник, бизнесмен и свободен човек, неговата кандидатура е гражданска. Ето за какво му пожелаваме триумф в пътя, който е избрал към българския парламент ", съобщи ръководителят на съюза Евелин Парасков.

Общо 105 представители на гражданската квота влизат в листите на Вътрешна македонска революционна организация, 8 от тях са водачи. Сред тях са икономистът Кузман Вълев, арабистът и интернационален анализатор Боян Чуков, ген. Кирил Радев, Арлин Антонов, проф. Христо Смолянов, актрисата Ернестина Шинова
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР