Общинският съвет в Пловдив ще гледа предложението на кмета Здравко

...
Общинският съвет в Пловдив ще гледа предложението на кмета Здравко
Коментари Харесай

Зико с втори опит Община Пловдив да купи зала „Строител” за 6 млн. лева

Общинският съвет в Пловдив ще гледа предлагането на кмета Здравко Димитров за връщането на зала „ Строител ” в общинските активи. В четвъртък старейшините ще вземат решение дали да платят 5 млн. лв. на компанията „ Метални структури ” за спортното оборудване и още 1 млн. лв. Данък добавена стойност на страната.
Прочетете още
Не сесията на 30 септември Зико оттегли  предлагането преди да се гласоподава, като тогава съобщи, че има елементи, които би трябвало да се уточнят и ще бъде импортирано отново.    По негови думи,  за да се преведе залата в добър тип са нужни към 1 млн. лв., а по-късно тя може да се даде за ръководство на баскетболен или волейболен клуб.

Залата се намира върху терен, който е общинска благосъстоятелност на 11 декара до парк Рибница. В минали мандати община Пловдив и компанията се съдиха за собствеността на оборудването, като разногласието в последна сметка бе извоюван от „ Метални структури ”.

В същото време Община Пловдив даде за 10 години футболните стадиони край залата на софийския клуб „ Комета ”, която ще развива детско-юношеска школа.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР