Руското министерство на отбраната съобщи днес, че руските системи за

...
Руското министерство на отбраната съобщи днес, че руските системи за
Коментари Харесай

Русия е свалила 16 украински ракети

Руското министерство на защитата заяви през днешния ден, че съветските системи за противовъздушна защита са унищожили 16 ракети и 31 безпилотни летателни апарата, които Украйна е изстреляла против Русия през миналата нощ. 
Прочетете още
Дванадесет от ракетите са свалени над Белгородска област, предава Българска телеграфна агенция.

Пет къщи са потърпевши в Белгородска област, само че по предварителна информация няма потърпевши, написа губернаторът на региона Вячеслав Гладков в канала си в информационното приложение " Телеграм ".

Вчера 15 души починаха в град Белгород при частичното сриване на жилищна постройка. Руското министерство на защитата съобщи, че частичното сриване е настъпило в резултат на украински удар с ракета по постройката, отбелязва Ройтерс. Днес съветското ведомство заяви, че 12-те управляеми ракети са били изстреляни от украинска система за залпов огън " Вилха ". Четири управляеми крилати ракети с огромен обхват " Сторм шадоу " (Storm Shadow) и седем дрона са свалени над Кримския полуостров, осем безпилотни летателни апарата са унищожени над Курска област, а четири са прихванати над Липецка област, посочи министерството.

Един дрон е провокирал временен пожар в електрическа подстанция в Курска област, написа в " Телеграм " губернаторът на Липецка област Игор Артамонов.

" Няма жертви. Пожарът на територията на електрическата подстанция е сподавен ", сподели той. Агенция Ройтерс не може да удостовери информацията посредством самостоятелен източник.

Украйна не е коментирала информацията по отношение на ударите по територията на Русия. Киев акцентира, че нанасянето на удари по съветската военна, транспортна и енергийна инфраструктура подкопава военните старания на Москва и е отговор на безбройните смъртоносни набези от страна на Русия, отбелязва Ройтерс.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР