Общински депутати (съветници) от 18 различни окръзи на Москва, Санкт

...
Общински депутати (съветници) от 18 различни окръзи на Москва, Санкт
Коментари Харесай

Още 19 срещу Путин. Общински депутати от 18 района поискаха оставката на руския президент -

Общински депутати (съветници) от 18 разнообразни окръзи на Москва, Санкт Петербург и Колпино желаят оставката на Руския президент Владимир Путин, заяви общинската съветничка от Семьоновския регион на Санкт Петербург Ксения Торстрьом. „ Текстовете и петициите на съветниците са сбити и никого не дискредитират. Ако сте общински консултант и желаете да се присъедините – апелирам заповядайте. “ – написа Торстрьом в профила си в Туитър.

Мундепы требуют отставки Путина

Муниципальные депутаты из 18 разных округов Москвы, Петербурга и Колпино требуют отставки Путина. Текст петиции лаконичный, никого не “дискредитирует ”. Если вы мундеп и хотите присоедниться - милости просим.
— Ксения Торстрем (@kseniathorstrom)
„ Ние, депутатите от общини на Русия считаме, че дейностите на президента В. В. Путин нанасят щета на бъдещето на Русия и на нейните жители. Настояваме за оставката на Владимир Путин от поста президент на Руската федерация. “ – се споделя в апела, който към този момент е подписан от 19 съветници от 18 разнообразни общински Народното събрание. Седем от подписалите са дами, измежду тях и Торстрьом, която събира подписката.

Искането на оставката на Путин, което потегли първо от съветници от регион „ Смолни “ на Санкт Петербург, които упрекнаха кремълския автократ в държавна измяна, и звучеше или като следена провокация под егидата на властта или даже като фалшив беше последвана от искане на локални парламентаристи от една от московските общини, а към този момент има характера на зараза. Проблемът е, че създателите на настояването са към този момент някогашни съветници, за които изтичат последните часове от мандатите им.

Актът на 19-имата намира морална поддръжка от жители на Русия и цяла Европа, само че има и много правилни на кремълския режим критици, които упрекват съветниците, че са почнали да нападат Путин в този момент, когато са видели, че съветската войска губи сражения в Украйна и са почувствали различен вятър. „ Съвсем са се разпасали локалните депутати. “ – разяснява неудовлетворен под поста на Ксения Торстрьом. На първите поискали оставката на Путин и съденето му за държавна измяна към този момент бяха формирани актове за дискредитиране на военната интервенция и въоръжените сили на Руската федерация.

Бившият шеф на разузнаването на Финанските сили за защита генерал-майор Хари Охра-ахо написа, в профила си в Туитър, че информацията за брожението на съветските съветници е доказана от разнообразни източници – както от самите съветници, които са го тиражирали в обществените си профили, по този начин и от The Insider.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР